Waterdichte Inbouwluidsprekers

Waterdichte Inbouwluidsprekers van Poly-planar®, bijna onzichtbaar.

Waterdichte inbouwluidsprekers

Waterdichte inbouw luidsprekers passen in een bestaande luidspreker locatie en zijn dus minder zichtbaar dan bijvoorbeeld waterdichte box luidsprekers. Is er geen bestaande locatie dan zal deze gemaakt moeten worden. Ook is voor de klank de locatie erg belangrijk. Zonder holle ruimte zal een inbouwluidspreker een minder vol geluid produceren. Eenmaal ingebouwd zijn deze luidsprekers veel minder zichtbaar wat de luidsprekers erg populair maakt.

De MA3013G is een ronde 3 Inch inbouw- luidspreker die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld flybridge-overheads, kleinere hutten of waar de beschikbaren ruimte schaars is. De MA50G is een waterdichte ovale 2 Inch luidspreker die na inbouw  gemakkelijk aan te sluiten is op je bestaande marine audiosysteem. De gebruikte chemisch bestendige componenten maken het gebruik op zee mogelijk.

Let op bij het plaatsen van een bestelling of de kleur van de gewenste inbouw luidsprekers past.

Tags: inbouwluidspreker, waterdichte inbouwluidspreker, waterdichte inbouw speaker, waterdichte inbouw luidspreker, inbouw luidspreker waterdicht, inbouw luidspreker, inbouwluidsprekers, waterdichte inbouwluidsprekers

Toont alle 2 resultaten