Waterdichte Box Luidsprekers

Waterdichte Box luidsprekers van Poly-planar®, overal eenvoudig te monteren.

Waterdichte box luidsprekers

Het grote voordeel van box luidsprekers is de montage. De luidsprekers hebben namelijk een eigen box of klankkast. Hierdoor is de montage bijna altijd met een beugel de dolboordmontage luidspreker is een uitzondering hierop. Een ander voordeel van onze box luidsprekers is de klank. Omdat er een eigen box omheen zit zijn de geluidskarakteristieken conform de specificaties . Bij een inbouwluidspreker is dit anders. De klank wordt altijd sterk beïnvloed door de locatie van dit soort luidspreker. Lage tonen worden altijd beïnvloed door de holle ruimte erachter, ook wel klankkast genoemd.

De box luidsprekers zijn leverbaar in verschillende vermogens. De MA9060W kan een maximaal vermogen van 100 watt per luidspreker, of 200 watt per paar aan. De MA7500W box luidsprekers hebben ook een piekvermogen van 200 watt per paar, genoeg voor een krachtig en zuiver geluid.

De meeste box luidsprekers zijn leverbaar in zwart of wit. Let hier even op bij het plaatsen van een bestelling.

Tags: waterdichte box luidspreker, waterdichte box speaker, waterdichte box luidsprekers, box luidspreker waterdicht, waterdichte boxluidsprekers

Toont alle 4 resultaten